Striped Cavern / Red Cavern

Odgovori
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Seme, ki sem ga kupila, je imelo naziv samo Striped cavern, brez red, tako da ne vem ali sta to 2 različni sorti ali samo ena Question

Tale moj je močna in precej rodna rastlina. Zoreti začne zelo zanimivo, kot bi si našminkal šobico.
V tem skupku je nagnetenih 10 paradižnikov. V višjih etažah prav tako. Zaenkrat so 3 etaže, četrta cveti.

Okus mogoče komu ni nič posebnega, je pa več kot odličen! polnjen in pečen. Tako polnega in sladkega okusa, da je prava poslastica:

Zraven sva za test napolnila nekaj ačoč. So bile dobre, a trde. Mogoče jih je dobro prej malo skuhati?

o-d-l-i-č-n-o
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Sem pobrskala po fotkah in vidim, da sem se pred tremi leti (joj, kako čas beži Shocked !) tudi jaz igrala z njim. Kot hladen prigrizek smo ga pojedli. Se mi pa zdi, da smo ugotavljali, da je Red Cavern in Striped Cavern eno in isto.

figula

Melona, bi se kar strinjala, da je to vse en paradižnik z dvema imenoma, vsaj slike kažejo tako.
Tole si naredila posodice za francosko, ane Wink
Uporabniški avatar
Melona

Ne, če se prav spomnim, je bila skuta, nek sirni namaz, nariban sir, naribano kuhano jajce, zelišča in menda tudi neka drobno zrezana sveža salama. V glavnem nič posebnega po vsebini, bolj za oči Wink .
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

To mi je pa zeloo všeč, se priporočam za malo semenk. Lp Mil
Uporabniški avatar
Melona

Mil, jaz jih nimam več niti zase, nisem bila pozorna in sem izgleda vsa poslala v menjave.
figula

ja mejdun - jaz jih bom imela, ne Laughing Laughing
(je pa možno, da ne bodo fermentirana, ker se letos dogaja nekaj čudnega - 3 sorte so mi začele kaliti prvi dan fermentacije Shocked Shocked )
Odgovori