Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Goldfisch

htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

simicitane

Odgovor Napisal/-a simicitane »

Mene je ta sorta v letu 2014 rešila, dala ogromno plodov, ko so druge vrste odpovedale. Vse do konca oktobra smo ga jedli. Meni je dober! Zato sem ga posejala tudi letos.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Odporen je pa res. Proti koncu sezone rad malo napoka, a to se ne pozna na okusu._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Že kot mini rastlinica mora biti zelo dobra. Je namreč prva, ki mi jo je pojedel moj maček. Še nikoli se ni lotil sadik. Včeraj sem pa gledala kaj je narobe, da mi sadika visi. Pa sem hitro odkrila krivca, ker je bila pogrizena čisto pod listi, Evil or Very Mad Še dobro, da imam še eno rezervno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Medtem, ko so drugim paradižnikom v poletnem vročinskem valu odpadali cvetovi, je Goldfisch vročino izgleda obrnil v svojo korist. Mogoče je razlog tudi v tem, da ne raste pod streho? Je edini, ki obeta, da bo na naši mizi paradižnikova solata tudi še oktobra, če bo le vreme dovoljevalo.

Sadika je ena sama. Ko je prerasla oporo, sem veje speljala vodoravno. Vrhove puščam tudi po 4, jih zmore vse prehraniti.

Levo: rabarbara, ki se ji je letos zmešalo in je pričela rasti šele avgusta .
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Pozdravljeni,

pregledujem malo že semena in bi prosila za par semen tega paradižnika, če mogoče ima kdo viška.

lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Darso je napisal/a:
Pozdravljeni,

pregledujem malo že semena in bi prosila za par semen tega paradižnika, če mogoče ima kdo viška.

lp D

imam,nappiši na zs_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Tudi jaz bi rada seme za eno sadiko, prosim,lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Notranjka, povej, če si že na tesno s semeni. Nekaj jih lahko razpošljem tudi jaz.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

muha, če se boš spomnila mi nekaj semen prinesi na srečanje. hvala in lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori