Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Brdi

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Pri meni sta vsajena dva grma en zraven drugega. Cveti pa letos nemogoče dobro: cel maj, junij, julij, avgust in sedaj nadaljuje v septembru._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Tale Sofija je verjetno ena izmed "boljših" angležinj in verjetno bo premamila tudi mene Wink
Poezija

Rast je malo ozka, ni preveč gosta, spada med najmanjše angležinje
in cvetovi skoraj ne dišijo. Le ob določenih obdobjih čutiš blagi vonj. Cvetovi pa so zelo lepi._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Poezija Astrid je čudovita. Kako je pa z vonjem v tem času?

Za Sophy se pa podpišem pod tvoje besede. Prekrasno fotografijo cvetov si ujela, v živo so pa še lepši. Res so posebni s temi koničasto zašiljenimi cvetnimi lističi. Ko grem mimo njih vedno pomislim na dalije.
Poezija

Vonj Astrid je božanski tudi sedaj, cvetov pa je ravno danes na vsaki vsaj 10 svežih, velikih in ogromno odcvetelih. Tudi pri meni je prvo in drugo leto zelo malo ponavljala. Letos pa eksplodirala. Res je tudi, da je letos prvo leto neobjedena od ponija._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Poezija, kot vedno lepo za dušo spočiti..., Sophy's Rose je tudi pri meni neverjetno lepa, vedno polna cvetov, z malo bolezni, AGVH sem lani naročila, posadila, pa so mi jo z bagrom povozili... tako da jo občudujem pri tebi.
Poezija

Vrtnice letos prehitevajo. Grmi zelo rastejo v višino. Prvi cvetovi so tako veliki, težko pričakovani. Kar nekaj jih je že tik pred zdajci, nekaj je razprtih. Zaenkrat objavljam štiri.

To je tretje leto Iceberg cl. Dosedaj nisem bila zadovoljna. Ni imela veliko cvetov, samo rasla je. Letos se je tako razširila, da niti nimam več prostora med okoliškimi vrtnicami. Dala sem ji opore. Prvi cvetovi so krasni- veliki kot od HT. Ko sem videla odrasle rastline sem bila navdušena. Upam da bo tudi moja kdaj taka.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Bansia Luthea še vedno raste, v širino se še širi, veje visijo navzdol.
Moramo ji narediti nove opore, da bo rasla naprej in nazaj - kjer bo lahko plezala po dveh strehah. Na eno že pleza, na hišico od papig pa še ne.
Letos je povrhu mnogo zelenih vejic, a spodaj pod njimi se prav tako nahajajo cvetovi. Pognojila sem jo šele ko je imela že krepke popke.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Naj spet umirim z belo barvo, prekrasen cvet rugoze -Blanc Double de Coubert

In temnejša, Massadova Prieure de St. Cosme, sladko dišeča posebnica.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Prekrasna in veličastna BL in nežne ostale romantičarke!
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Tvoja Banksia me vedno znova fascinira. Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kako je to lepo videti!
Odgovori