Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lestvica Scovillov - pikantnosti

rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Barvi sta res zamešani Shocked ampak 8 je 8 in 9 je 9. Vsaj pri številčenju nisem zamešal.
Aja, jasno da si opazil, ker si verjetno nekje v tem delu s konzumiranjem Cool .

ja, home made je. Opisi so pa iz prispevka Labie.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Malo mi je čudno da je 50k SHU že tku hudu. Lani probal marugo pa sem mislu da bo bol žgalo. Seveda ne samo ampak z domačim špehom._________________LP seba993
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Pri meni je pri teh močnejših tako. Če pojem mali košček, katerega se drži tisto belo "meso" ki drži semena, me zapali kot pri norcih.
Če zadevo popolnoma očistiš ni problema. Ne predstavljam si pa, da pojem en cel neočiščen čili z 100K skovili in več od enkrat. Confused
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

jaz sem zadnič pojedu cel bolivian rainbow. Sj ne rečem da je bil zlo hut sam sem pa ostrinu čutu takoj ko sem zagrizno za peclom. Pa pol mal kasnej je odmah udarlo na ustnice. Tisti ki niso navajeni na to je bolje če se izogibajo semen tistih belih reber in pa bučke z semeni._________________LP seba993
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Jaz sem pri čilijih še bolj začetnik.
Ampak se mi zdi da letos bolj žgejo , ker je več sonca in topleje._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Meni se tudi zdijo bolj pekoči letos. To je posebej opazno pri tistih ki so bolj blagi. Bishop's crown npr. Pri nas ga uporabljamo večinoma nezrelega in je letos bolj pekoč.
Odgovori