Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

pajo je napisal/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200924724037709&set=gm.961604693900579&type=1&theater

Jaz ne vidim nič. Sad Kaj morem bit član kake FB skupine mogoče?
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

pajo tudi jaz nič ne vidim !_________________
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Plamenka je napisal/a:
pajo je napisal/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200924724037709&set=gm.961604693900579&type=1&theater

Lepo. up

Pogrešam pa, da nam na Gartlcu ne predstaviš svojih številnih sort v slikah in opisih, mi pa zate vsako pomlad držimo pesti, da ti mraz ne bo pobral čilijev. Wink

Plamenka vem saj te razumem. Vic je v tem , da če vse napišeš in takoj izpade, da se samo hvališ. To sem že doživel in tega ne rabim več. Pač tipično slovensko. Če si opazila niti več tako pogosto ne pišem niti ne slikam. Pa bi nočem pa poslušati kaj česar mi ni treba._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Če kdo predstavi sorte v slikah in z opisom, se sigurno ne hvali, ampak nekaj da forumu.
Ne vem sicer, kaj in kdaj je tebi kdo kaj rekel, ampak hvaljenje zame pomeni to, da nekdo samo nekaj pokaže, češ, glej, kaj imam, če pa drugega kaj zanima v zvezi s tem, je pa skop z informacijami.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pajo, nasveti, informacije in medsebojna pomoč se pa ja ne smatrajo kot hvala Surprised ! In ravno to je tisto, kar drži forum pokonci.

Tudi jaz pogrešam slike in opise novih sort čilijev. Pri paradižnikih smo jih nabrali že lepo število, s čiliji se je pa kar ustavilo. Sploh tvoje sorte manjkajo pa bi bilo lepo, če bi nam jih predstavil v sliki in besedi. Kot se reče: ni obvezno, bi se pa skoraj spodobilo Wink .
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Pajo, jest pa pogrešam tvoje dosežke. No, sej ta teden se oglasim pri tebi, bova kakšno pekočo rekla Cool
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Hej!

Letos sem vzgojil vzgajal 4 sadike čilijev. Nekaj sem jih sam vzgojil, nekaj dobil. Imam cheiro roxa, nekaj na jacques, pa mislim da je en trinidad moruga rdeč. pa še dva ki nevem imena, so pa zreli oranžni, dolgi. Eni so veliki kot paprika eni pa ene 5 cm.

V soboto sem jih pobral in se spravil delat omakco. V nedeljo zjutraj sem skuhal preprosto omakico, ki je zelo dobra!

Sedaj pa pišem zato, da vprašam če bi kdo imel kak čili. Trinidad pa tisti oranžni večji gredo od bajte. Podarim/menjam odrasel grm, ki ima še nekaj nedozorelih plodov._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
labia

Odgovor Napisal/-a labia »

Vsak dan se nekaj nabere. Današnji MIX je sestavljen iz plodov , ki naj bi bili različni Habaneri, Topik, Birds Eye, Fireflame, različni Jalapeno in Bolivian Rainbow ( pišem po spominu, morda sem kaj izpustil).
Nekateri so večinoma samo lepi, nekateri okusni in zelo uporabni, kakor komu paše. Bodo pa sedaj, ko se kar nekaj nabira verjetno končali vloženi v kozarcu.

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Labia, lepa mavrica od UV do IR Very Happy

Se ne spomnim, pa zato vprašam, si letos tudi gojil Summer Heat?

Pa drugo vprašanje za vse Wink , letos sem nasušil kar malo preveč čilijev in me zanima, je že kdo delal pekočo čili omako s čilijem v prahu?

LP_________________mfranc
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Takole... Da se malo pohvalim.
_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Nazadnje urejal/a pajo 15 Sep 2015 07:28; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori