Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
mfranc je napisal/a: |
.......Se ne spomnim, pa zato vprašam, si letos tudi gojil Summer Heat?........... LP |
Aha, sem. Pa tudi Jalpeno od Semenarne, potem nekaj sadik Jalapeno Samira, ki sem jih kar kupil, ker mi je bila rastlina všeč, pa še enega, za katerga ne vem ime. So razlike v velikosti - dolžini, obliki- bolj čokati ali pri konici manjšega premera, osemenju- seme samo v polovici pri peclju ali po vsej dolžini, debelini stene, razpokanosti,....okus je pa zelo podoben in tudi hrustljavost.
Vsi so za pojest...LOL
Pajo, res si lahko vesel, da si vsaj začel. Jaz sanjam o svoji blagovni znamki že dve leti. Idej imam ogromno, narejeno celo grafično podobo in na pol spletno stran, pa nikakor ne pridem do uradnega začetka - vse je, samo pridelkov ni dovolj za resen začetek:oops: Tolažim pa se, da se počasi daleč pride..._________________naredimo svet lepši
-