Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Naročilo vrtnic pri Hortus Dei na Poljskem, jesen 2015

Moderator: Melona

ERVIN

Odgovor Napisal/-a ERVIN »

Pozdravljeni! Tukaj je moj seznam. Vse po 1 komad. Rad bi vedel ceno in nacin placanja. Hvala Ervin.

HIMMELSAUGE
CRESTED MOSS
HERMANN SCHMIDT
LOUISE CLEMENTS
LARISSA
COLLETE
JOHN CABOT
CARDINAL DE RICELIEU
BIG PURPLE
GOSPEL
ALINKA
WILLIAM SHAKESPARE
LEONARDO DA VINCI
GHITA RENAISSANCE
INGRID BERGMANN
JASMINE
BOUQUET PARFAIT
CAPRICIA RENAISSANCE
BIG PURPLE
CAPRECE DE MEIILAND
gino55

Odgovor Napisal/-a gino55 »

Naročam vse po 1 kos
Alexandrine
kazanlik
ispahan
Garden of rose
Fil des saisons_________________LP Gino
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ervin in Gino55, sem naročila, sporočim, ko dobim potrditev.

Ervin, cene so za zdaj samo tiste, ki so objavljene v zlotih na linku za naročanje. Preden bodo vrtnice krenile na pot, bomo dobili predračun s cenami v evrih in dodano poštnino s Poljske do mene. Takrat vas bom prosila, da poravnate svoje zneske. Tistim, ki boste želeli, da vam pošljem vrtnice po pošti, bom prištela še slovensko poštnino.

Glede plačila pa, kot sem napisala na začetku te teme, bom prosila za plačilo v kuverti po pošti ali osebno ali z nakaznico, kakor boste pač izbrali.

Bo v redu?
Uporabniški avatar
Melona

Ervin in Gino55, na prvo stran sem vpisala potrjene količine in cene v zlotih na kos.

Ervin, William Shakespeare ni na voljo, žal.
Tagetes

Odgovor Napisal/-a Tagetes »

orhy je napisal/a:
Naročila bi:

Alchymist 1 kom

Red-Eden-Rose
1 kom

hvala Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Za Red Eden Rose ne žaluj, ni niti senca Pierre de Ronsarda (Eden Rose 85) ali Palais Royal (White Eden Rose) - nekakšen grmiček visok cca 1 m, še bolj me pa moti muhavost pri cvetenju. Nobeno vreme mu ne ustreza - cvetovi se zaližejo, če je prevroče, če je deževno, preveč vetra - skratka- če povzamem, je res cel kup lepših in bolj hvaležnih rdečih vzpenjalk kot je ta. Vse napisano seveda vzamem nazaj, če ga videla kje rasti v kakšni veličastni lepoti. Smile
ERVIN

Odgovor Napisal/-a ERVIN »

Zdravo! Namesto WILLIAM SHAKESPARE ki ni na razpolago narocam ROSARIUM UETERSEN.
lp, Ervin
Uporabniški avatar
Melona

Ervin, Rosarium Uetersen je potrjen za 18 zlotov.
madeja

Odgovor Napisal/-a madeja »

Ojoj, kako sem nerodna,kako naj zdaj to popravim,kako se zbriše novo temo ki sem jo odprla ponevedoma? Hvala za pomoč Melona,bom bolj pozorno prebrala prvo stran.Seveda bi rada naročila vrtnice s Poljske pa tudi pri Petroviču jih bom nekaj.
SPOljske bi rada:
1 FLORA ROMANTICA 20
1GOSPEL 29
1 SCHLOSS IPPENBURG (ne najdem je več v katalogu, ne vem cene)
1 AVEC AMUR 29
1 MORGENGRUS 20
1 NOVALIS 28

Lep pozdrav_________________So rože kar tako in so gartrože
Uporabniški avatar
Melona

Hoj, Madeja, naročim in sporočim.

Glede brisanja ti bo pomagala Muha, nič ne skrbi, na začetku smo se vsi težje znašli.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

madeja, ni panike. Dvojnik naročila (novo odprta tema) sem pospravila v arhiv.
Odgovori