Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Plod katere rastline je to?/ PASIONKA

figula

Odgovor Napisal/-a figula »

forest727, hvala, zlat si Smile
Če bi kaj potreboval od mene, boš pa tudi povedal, ane .... Wink
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

figula je napisal/a:
forest727, hvala, zlat si Smile
Če bi kaj potreboval od mene, boš pa tudi povedal, ane .... Wink

Predvidoma v torek pridem ponovno v lj, na srecanje v podgrad pa me ne bo.. Smile
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

šele sedaj sem prebrala. nekaj prošenj je še od prejšnjega leta. Robert, Magnolija in Figula vama prinesem rastlinice moje pasionke na srečanje. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

voda, ti si kot naša dobra vila srčki , hvala

forest727, tudi tvojo ponudbo vzamem (sem kot hrček Embarassed ) ti pišem drugi teden zs.
misoo83

Odgovor Napisal/-a misoo83 »

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pasijonka ima tudi svojo temo v forumu Sadje. Nadaljujte prosim tam, tole temo zaklepam.
Odgovori