Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Ej, mi zaupaš katero zemljo mu privoščiš oz ali ga kaj fiksaš z dodatki?
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Trocki, kaj je ta vijoličast spredaj na sliki v rastlinjaku?_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Kravzlj je napisal/a:
Trocki, kaj je ta vijoličast spredaj na sliki v rastlinjaku?

Pimenta da Neyde

http://forum.gartlc.si/gartlc-about1470-0-asc-0.html
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

choco_chili je napisal/a:
Moj FOTR (3 letni chocolate habanero) še kar vztraja pri mrzlih temperaturah. Sedaj imam problem, ker je previsok, d abi ga lahko postavil nazaj na okensko polico.
Od tal do vrha do najvišjega ploda 183 cm, po dveh obiranjih je še vedno precej poln, poleg tega pa še vseno cveti in nastavlja nove plodove. To ne bo dobro ;(

Nič ne gledaš ZS!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Gledam in sem ti isti dan odpisal. Pa danes še enkrat, sam se mi zdi čudno, ker ju najdem v mapi odposlano in ne poslano. Vsi ostala poslana sporočila so v poslano. Nič jasno :(
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pomeni, da ju naslovnik ni prebral. Naj pobrska še enkrat po svojem poštnem predalu Prejeto, če ima kaj od tebe. Včasih, ko je pošte preveč, se mimogrede kaj skrije.
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Zelenc, zemlja je v loncu ista že vsa leta. Sploh ga nisem presajal. Zalivam ga na dva dni, enkrat na 14 dni liter vode zmešane z žličko Kelpa namočenega 24 ur, pa vse liste, ki padajo z njega, jih zmečem v lonec k njemu. V letnem času dobi še liter vode z malce tekočega gnojila za paradižnike na 14 dni.
julijak

Odgovor Napisal/-a julijak »

Choco_chili, pa veš da se meni enako dogaja z black habañerom! Toliko cvetov je naredil v zadnjih dneh, da sem cela panična, kaj naj z njim. Seveda ga lahko dam v stanovanje, se pa bojim, da bo zaradi šoka spustil vse cvetove...
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Choco_chili, s tem drevesom nas lahko razveseliš, in narediš novoletno jelko, še lepšo kot je tale:

1. januar 2013
http://shrani.si/f/9/10J/1HCzcMsx/0091.jpg

Wink

LP_________________mfranc
Med_Ica

Odgovor Napisal/-a Med_Ica »

Potem, ko sem svoje čilije prejšnji četrtek prestavil iz terase na okenske police, so doživeli velik šok in odpada dol vse po vrsti. No, listi niti ne...
Bodo pa vsaj plodovi gor dozoreli in mogoče kakšna sadika preživi zimo. molitev
Odgovori