Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lisica

crtj-admin
Site Admin

Lisica

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Na našem balkonu. Foto seansa s prihodi in odhodi z odra je trajala kakšno uro. Posneto pred enim tednom.

Vse ostale slikce

Še dodatek - poslikano sredi septembra.

Nazadnje urejal/a Bicikel 10 Okt 2015 23:04; skupaj popravljeno 2 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Surprised Surprised Surprised

Kako visoko od tal imate balkon?
Bicikel

Aja, balkon je odprto dostopen z ene strani in se naslanja na teraso, zato dostop ni problem. Malo prej je spet pogledala skozi šipo, tako kot na zadnji od slik. Vse sem posnel iz fotelja Wink Shocked
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Čudno ? Da ni stekla ?_________________
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Huh, na to sem pomislil tudi sam ..... Rolling Eyes

LP_________________mfranc
Bicikel

Ne ni stekla, drugače se ne bi gledali že dolgo časa, cca. 3 tedne. Videval pa sem jo že od sredine poletja.
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Stekla ne bi bila v tako dobrem stanju! Prej vajena človeka, morda kje vzrejena..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Mladička verjetno ... , in jo z domačimi opazujemo, ob tem pa razmišljamo ter se poigravamo s potencialnimi situacijami ... naprimer.

Lisička postane vaša stalna obiskovalka, vzpostavljate obojestransko relacijo, nekega dne pa opaziš, da ima garje. Z ozirom na vzpostavljeno "vez" si ji, recimo želiš pomagati.

Kako? Obstajajo dokaj enostavne rešitve, vendar mora "živalka" k rokam.
In če ne, kaj potem?
..... jah seveda, v skrajnem primeru prepustiš "naravi", da rešuje po svoje, a kljub vsemu.

Torej, večna dilema čoveške socialne dimenzije.

Drugače pa lepo pričarano vzdušje. Malo me spominja na eno našo, sicer že pokojno psičko Mišo.
Bicikel

Ja smo bili tudi v dilemi, ampak sem že odločil, da ni več mačje hrane zunaj. Bo morala mačka obedovati samo še v hiši. Sicer bo res naveza prevelika, posledice pa nepredvidljive. Seveda ni nujno, da ne bo več prihajala....

Aha, še ena zanimivost. Malo pospravlja obuvala. Če jih pustiš kje ob hiši, jih lepo raznese po okolici. Lisica copatarica Wink
Odgovori