Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kdo jo pozna ?

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ma, kar naprej sadim nekaj v gozd. Imaš prav. Najbolje, da še ta dva. A veš, da prav težko zavržem kakšno stvar Rolling Eyes .
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

tudi jaz nič ne zavržem. kar nabira se mi.

sedaj prosim ali kdo ve kaj so to za rožice, posnete 11. maja letos. predvsem me zanima ali so samonikle ali je kdo "rastresel tovor".

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Sem vedela, da je nekaj podobnega pred časom poslikala doli - tole. Bo isto, kajne ?
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Oj, voda, to bi pa tudi jaz imela, saj veš, da sem nora na vse "divje" Embarassed .Pri nas je nisem zasledila. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, rdeča špajka, Centranthus ruber, nekaj nahajališč v Sloveniji v naravi, v submediteranskem delu, ni jasno ali podivjano ali naravno.
Hm, stara postaja, upati je, da ti bo uspevala. Nameni ji suh in vroč, zaveten košček tvojega raja.
stara postaja

Ja, metuljc, na mojem "kraškem robu" bi našla prostor! Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

lepe moje "sveznalice" hvala na razlagi. to bo to.

stara postaja bom šla v Krnički porat in ti preskrbela rdečo špajko. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
stara postaja

Voda, zlata si, pa še nikoli nič ne pozabiš, kar obljubiš Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

stara postaja, si v veliki nevarnosti, da bo zmanjkalo prostora pri podpisu Laughing Laughing
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Pri meni, prenesena od Doli, zelo lepo rase.Brez posebne nege, zraven aronije.
Odgovori