Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaki, zlato jabolko - Diospyros kaki
Meni se je zgodila začetniška napaka .
En Tipo se je zmehčal že na drevesu, jaz pa sem cincal, kaj bi z njim.
Včeraj je cepnil na tla in se precej "telesno poškodoval" . Jah, očistli smo ga in testirali. V primerjavi s kupljenimi kakiji je bil prav božanski!
Sigurno velja kot za vse sadje; maksimalno užitno dozorel plod na drevesu je nekaj najboljšega, kar se človeku lahko zgodi .
LP_________________mfranc
En Tipo se je zmehčal že na drevesu, jaz pa sem cincal, kaj bi z njim.
Včeraj je cepnil na tla in se precej "telesno poškodoval" . Jah, očistli smo ga in testirali. V primerjavi s kupljenimi kakiji je bil prav božanski!
Sigurno velja kot za vse sadje; maksimalno užitno dozorel plod na drevesu je nekaj najboljšega, kar se človeku lahko zgodi .
LP_________________mfranc
Ker so mi letos Vanigllija in dva Tipo zelo lepo rodili, se mi je popolnoma utrgalo. V želji za zimsko preskrbo s sadjem sem si včeraj omislil še sadike Fuji, Rojo brillante, Hachiyja in Sharon, novo sorto- menda večji plodovi kot Čokolatino, isto trdo užitni. Sedaj me pa zanima, ali ima kdo od kakiljubcev to sorto. Sem iskal podatke na Googlu, seveda ogromno, me pa zanimajo izkušnje domačih ljubiteljev kakcev