Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pri tebi Plamenka tudi dogaja. Sedaj je čas, ko smo zadovoljne z veliko manj cvetovi Very Happy ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ja, zdaj me je z 2. rundo cvetov razveselila Nostalgie, ki jo imam od letošnje pomladi. Vesela sem, da jo končno imam in lahko občudujem.

orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

hmmmmm, lepa je. klanjam se_________________
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Lepe so, sedaj ko so cvetovi bolj redki, pa jih še bolj vidimo Wink ,vidim pa,da imaš še kar nekaj zelenega-trave-na razpolago,da zasadiš še katero Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka

Tanja, 10 novih dobim jeseni! Me že skrbi, kam jih bom dala. Ne bi rada, da je preveč natrpano.
TANJA TT

Ja to je že res,a se mogoče odstrani kakšen grm ali trajnica,ki ni preveč pomembna,pa pridobiš prostor Wink Wink
Uporabniški avatar
Plamenka

TANJA TT je napisal/a:
Ja to je že res,a se mogoče odstrani kakšen grm ali trajnica,ki ni preveč pomembna,pa pridobiš prostor Wink Wink

Ja, saj nekaj delam na tem. Wink Odstranili smo že 2 metuljnika, ki sta invazivna, pa eno drevo, ki je staro in ima počeno deblo, bo šlo stran. Novo bo manjše, pa bo prostor še za kako vrtnico. 10 vrtnic bo pa vseeno težko razporediti. Cool
Uporabniški avatar
Plamenka

Masquerade je rumena že zelo dolgo, poleti pa spremeni barvo v 1 dnevu.

Prvo slano so lepo preživele:

TANJA TT

Videti so še v kondiciji Smile ,a počasi bodo morale na počitek Wink
Tudi pri meni je še nekaj cvetov,a zadnje dni jih je burja kar poskubila,včeraj in danes smo imeli močno slano,tako,da bo listje kmalu na tleh.
Uporabniški avatar
Plamenka

Tudi Orange and Lemon se še upira jeseni. Polno popkov je nastavila in zdaj so zacveteli.

Odgovori