Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bonchi

seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Kje pa jo je najbolj kupiti in kakšno?_________________LP seba993
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Jaz čakam da mi jo iz Londona pošlje. Samo izgleda bom moral nekaj najti doma. Poglej na slovenski bonsaj forum mogoče-_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
seba993

Ja tam sem gledal glih prej. Kaj se pa lahko uporabi ki se dobi v kakem merkurju ali pa M tehniki?_________________LP seba993
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Mater eni komplicirate. Alu žico iz Londona..... Jaz uporabljam izolirano bakreno za elektro inštalacije (trdo), pa ravno tako služi namenu. Pa še barvo lahko izbereš tako, da se je ne vidi toliko.
Kravzlj

Čakaj, vprašal je katera je najboljša. Ne katera je na voljo in najceneje.

Kolikor sem jaz delal je una najboljša. Doma ko nimam druge, sem pa vzel bakreno, pa uno za lootat, kar je bilo pod roko_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Tu pa res ne razumem, v čem je fora kera žica je najboljša? Vzameš pač eno trdno žico, naviješ okol rastline in to je to.

Olupljen elektro kabl naprimer...
seba993

Če je pretrda ni dobro. Če je premehka ni dobro. Najbolje je uprašat kaj drugi uporabljajo in dobiš uporabne informacije._________________LP seba993
Kravzlj

Kot je napisal. Mora biti prave debeline in prave trdote za lažje ovijanje_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Odgovori