Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Narcissus - narcisa

Odgovori
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Meni so všeč , ker jih voluharji pustijo pri miru.
Imaš ZS.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Živijo. Mene pa zanima, če imate odveč čebulčke narcis. Z veseljem jih prevzamem.
braneb

Odgovor Napisal/-a braneb »

Še tri narcise iz moje zbirke

robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Res imaš zbirko,ki je paša za oči.Verjetno jih ni prav dosti,katere bi ti manjkale v zbirki.
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

robert je napisal/a:
Res imaš zbirko,ki je paša za oči.Verjetno jih ni prav dosti,katere bi ti manjkale v zbirki.

To sem se tudi jaz že spraševala.
braneb

V moji zbirki imam tudi tako imenovane večcvetne narcise (več cvetov na enem steblu). Zelo primerne so za rezano cvetje.

braneb

zuf je napisal/a:
Živijo. Mene pa zanima, če imate odveč čebulčke narcis. Z veseljem jih prevzamem.

Ja na vsake 5 let jih izkopljem in ponovno posadim. Sedaj so tri leta na istem mestu, torej čez 2 leti. Samo moraš povedati katerih še nimaš
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Koliko sort! Rumene večcvetne prvič vidim.
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Spet lepotičke.

Rumene so podobne Tete a Tete(vendar so le te majhne, le 20 cm), zadnje pa spominjajo na Bridal Crown.
braneb

Sanjarka Ana je napisal/a:
Spet lepotičke.

Rumene so podobne Tete a Tete(vendar so le te majhne, le 20 cm), zadnje pa spominjajo na Bridal Crown.

Bravo, glej, glej imam tudi mojstrico za identifikacijo imen narcis. Tudi sam imam težavo s tem opravilom in veliko mojih narcis je še brez imen - žal
Odgovori