Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Naročilo vrtnic pri Hortus Dei na Poljskem, jesen 2015

Moderator: Melona

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Nope, predvidoma krenejo v ponedeljek. Bozja mast pa to ... :-).
Uporabniški avatar
Melona

Ewa je vrtnice oddala lokalni kurirski službi danes ob 14:18. Upam, da bodo lepo ravnali z njimi in prispejo k nam v dobrem stanju.
Uporabniški avatar
Melona

Pred dobre pol ure so prispele v depo v Poznan. Se ne bere kot nek velik premik, je pa celih 444 km nestrpen .
Uporabniški avatar
Melona

Potem, ko so si jih včeraj iz skladišča v skladišče podajali Poljaki, so danes popoldne prispele na Češko v Ostravo.
Uporabniški avatar
Melona

In pred štirimi urami v Hörsching v Avstriji.
Uporabniški avatar
Melona

Dobila sem obvestilo, da bodo vrtnice danes popoldne pri meni. Se pravi, da jih bom jutri pošiljala naprej. Če so kakšne posebnosti, želje v zvezi s tem, mi sporočite.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Super!_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Uporabniški avatar
Melona

Tako, vrtnice so na poti k vam. Do mene so prispele omotane v folijo za vsakega posebej, kot ste naročali. Boste našli selotejp z vašimi forumskimi imeni na njej. Na pošti sem jih dodatno omotala v mehurčkasto folijo, ki jo pošta prodaja v ta namen.

Vrtnic torej nisem odvijala in pregledala, zato svetujem, da preverite, če je prispelo vse naročeno in plačano. Če kaj ni v redu, mi sporočite, da povemo Ewi. Mimogrede, naročila mi je, naj vam povem, da vas lepo pozdravlja, se vam zahvaljuje za naročilo in vam želi lepe cvetove.

Glede na svoj križ vam želim, da vaši zdržijo sajenje brez bolečin Wink .
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Oj, Melona, hvala ti. Lepo si to izpeljala in tvoje sledenje vrtnicam je pravo detektivsko delo. Se že veselim!
madeja

Odgovor Napisal/-a madeja »

Super Melona,pozdrav Ewi tudi od nas.Se priporočamo tudi drugo leto.
Jutri bomo že sadili, imam že vse pripravljeno. Kaj pravite na konjski gnoj, že čisto preperel vidi pa se da je vmes žaganje. Bo to v redu?
Je pa ravno pravi čas, pri nas bo drug teden mogoče že sneg.

Prijetno sajenje želim vsem
LP_________________So rože kar tako in so gartrože
Odgovori