Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Pol se ga pa sam pol poje._________________LP seba993
julijak

Odgovor Napisal/-a julijak »

Moj habanero pa lepo raste v dnevni. Se mi dozdeva, da bo oranžen Twisted Evil
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

S tem vikendom bo zunanjim čilijem odklenkalo. Jaz sem svoje že pred časom presadil v lonce in so (nekateri še vedno) lepo zoreli na toplem Very Happy
Nekaj najbolj močnih sadik sem temeljito obrezal in jih pripravil na prezimovanje. Ostalo bo pa mraz pobral. Počasi bo treba nabavit semena za novo sezono.
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Jaz sem svoje večinoma že pospravil. FOTR-a je na začetku kar precej šokiralo in je odvrgel polovico listov ampak se je pobral in že dela nove.
Sem pa mislil, da mi bo uspelo do božiča imeti na njemu plodove, pa jih moram pobrati, ker so že vsi dozoreli.

Mu pa godi tukaj na svojem starem mestu, saj že dela nove popke in odpira cvetove.

Zraven njega sem postavil še obrezanega Beni highland-a in je takoj zaživel ter začel delati nove liste.

Čist za foro pa sem zunaj pustil še enega Chocolate habanera, ki je malce zamujal in ravno v teh dneh skoraj dozorel. Robe je še kar precej ;)

seba993

jaz sem svoje že pred časo pospravil ko je bil tist mraz. Pa tudi jutranje temparature so pri nas že niske._________________LP seba993
seba993

Iščem partnerja v zločinu. Rad bi si kupil čista semena Carolina Reaper, Jigsaw.

Smokin' Ed's Carolina Reaper bi rad naročil z tlele: http://store.puckerbuttpeppercompany.com/collections/stupit-hot-seeds/products/smokin-eds-carolina-reaper

Fatalii Gourmet Jigsaw pa z tlele: http://fataliiseeds.net/search?query=hot&sort=hot

Ker pa nimam kreditne kartice pa je plačilo nekoliko težje. Pa tudi zanimajo me samo tale semena in nič drugega. Zato bi potreboval nekoga ki bi si z mano delil nakup._________________LP seba993
miha

Odgovor Napisal/-a miha »

nekaj je , nekaj pa še počasi zori v neogrevanem rastlinjaku...

Shrani.si
goIdhorn

Evo, danes naročil semena za naslednjo sezono Very Happy
Imam pa dobrih 20 rastlin pripravljenih na prezimovanje. Upam, da bo kaj preživelo, saj to delam prvič. Večina je odvrgla liste, pojavili so se novi majhni listki (1-2 cm), ki pa se ne razvijajo dalje. Je to dober znak?
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Jih imaš na toplem ali nekje bolj na hladnem?_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
goIdhorn

Bolj na hladnem: nekaj na cca 10 stopinj in bolj na temnem, večina pa na 15-16 stopinj in na svetlem.
Odgovori