Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Štanc krhki keksi
-
- Site Admin
Štanc krhki keksi
(Prenos iz arhiva)
Danes je bil dana za take reči. Iz 1 kg moke sem spekla štanc kekse.
Recept:
700 g gladke moke
300 g ostre
300 g sladkorja v prahu
2 margarini (jaz dam 1 putr, eno margarino)
4 jajca
1 pecilni
2 vanily
2 žlici ruma
Moko, pecilni, vanily in margaarino zmešaj ter dodaj zmešane jajce s sladkorjem in rumom. Naredi gladko testo. Jaz kar z mikserjem.
Nato štancaj na nepomaščen pekač. Peci pri 180 stopinj 20 minut._________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
lahko jaz povem? testomat je to. Takole izgleda.
hvala Metulj, se mi je kar zdelo, da mora biti neka tuba katera pod pritiskom (ročica) izbaci oblikovano testo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)