Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
DREVESASTE LILIJE
JOHNNY je napisal/a: |
Jaz tudi tri komade naročim se še slišiva glede naročila, jaz rabim še nekaj malenkosti |
Robert in Johnny vidva sta pa res prava 'liliapromotors man'. Všeč mi je kako sta zagnana in kako veliko znanja imata o okrasnih čebulicah še posebno o lilijah. Pravi užitek vaju je spremljati in se učiti od vaju.
Ali je morda vajin slogan: "To lilijo še nimam in jo hočem imeti".
Ob številu lilij, ki jih objavljata kar težko verjamem, da je še kaj veliko ostalo kar ni zacvetelo na vajinem vrtu.