Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gojenje gob na hlodih, štorih...
Nisem verjel, ampak te svetleče gobe P.Stipticus se res svetijo v temi. Nekaj micelija je prerastlo, pa sem si dal na nočno omarico. Ko se oči zelo privadijo na temo, se res nekaj svetlika vmes.
Drugače pa vse prerašča kot noro. Čez vikend še enkrat precepim, potem bodo pa mozniki že za ponucat_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Drugače pa vse prerašča kot noro. Čez vikend še enkrat precepim, potem bodo pa mozniki že za ponucat_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Kravzlj je napisal/a: |
Prosim preberi, ker je res vse napisano. hvala nxyz. Drugače pa imaš tudi jutjube in gooogle. Išči grow oyster mushroom on cardboard. |
Tukaj imaš pa še več vodičev kako to narediti!_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Škoda. poglej še 10 strani, pa če ne najdeš poskusi.
Večkrat boš probal, več boš vedel =)
Pa uporabljal zdravo kmečko pamet.
Pa če delaš z ostrigarji ni takega problema, so kar invazivni. Nekoč sem naredil poskuse s kuhanim kartonom in samo namočenim kartonom. S tem da sem samo namočenega dal v omaro, nič posebej zaščitil luknje z vato. Pa je ta še najbolje delal. Zato ti ne morem reči, ker včasih še mene preseneti =)_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Večkrat boš probal, več boš vedel =)
Pa uporabljal zdravo kmečko pamet.
Pa če delaš z ostrigarji ni takega problema, so kar invazivni. Nekoč sem naredil poskuse s kuhanim kartonom in samo namočenim kartonom. S tem da sem samo namočenega dal v omaro, nič posebej zaščitil luknje z vato. Pa je ta še najbolje delal. Zato ti ne morem reči, ker včasih še mene preseneti =)_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Kravzlj je napisal/a: | ||
Tukaj imaš pa še več vodičev kako to narediti! |