Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Petrović - naročilo jesen 2015

Moderator: Melona

dren

Odgovor Napisal/-a dren »

manjkajočo Roseraie de L'Hay bi zamenjal za Ruskin-a. bo šlo?
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Da, ni problem.
LP IrenaKK
lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Irena hvala za obvestilo , zdaj čakam samo še poštarja s paketom._________________Lep dan in uspešno delo.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Vrtnice so prispele. Najlepša hvala._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

stara postaja srčki , konec dober, vse dobro Very Happy še jaz sem vesela.Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Hvala Orhy, saj mi je žal, da sem bila nestrpna Embarassed_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Vrtnice so srečno prispele in so se že vselile v svoje izkopane luknje.
Irena še enkrat hvala._________________Lep dan in uspešno delo.
maja

Odgovor Napisal/-a maja »

Prispele so tudi moje, vse štima.
Hvala in Lp Maja._________________Nekateri se pritožujejo, ker imajo vrtnice trnje, jaz pa sem hvaležen, ker ima trnje cvetove.

KARR
dren

Odgovor Napisal/-a dren »

dobil, hvala!
pupa

Odgovor Napisal/-a pupa »

Manjkale so CREPUSCULE SCENTED CARPET ALIBABA ter GRISELDIS. .Danes sem prejela CHEWGENUINE TER GRISELDIS.Irena hvala .Obe sadiki sta zelo lepi.Če je možno bi za manjkajoče vzela EMPRESS JOSEPHINE TER GIPSY BOY.Hvala!
L.P.
Odgovori