Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fotografija in vrtnice

Moderator: Melona

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

lepo. a to veste, če dekle steče pod mavrico postane deček. lpoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Seveda, če steče pod dvojno, pa ne samo en,ampak dva, dvojčka. Wink (šalim se, kakšna člepa vraža, sploh za one, ki ne poznajo dovolj fizike Cool )
(ne me kregat)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

O lepo in če dobro pogledam vidim, da se barve mavrice ponovijo na tvojih vrtnicah. Lepote narave so veličastne.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Metuljc vedno si resna, pri 4ih ali petih letih ti ja ni treba poznat nič. samo si želiš in verjameš da boš. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
braneb

Odgovor Napisal/-a braneb »

Poezija je napisal/a:
Včeraj sem pohitela da ujamem to mavrico, ki je sicer le malo vidna a vendar.
V ospredju je stara čajevka Marie van Houtte.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

In Eyes for you
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

O super, zelo dobre fotke, super kompozicije in čudovite vrtnice
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Zadnji dve vrtnici letos. Če se drugi teden ohladi, iz popkov ne bo nič.

_________________mfranc
Odgovori