Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Melona, komaj danes sem videla tvoje vrtnice. Pravo bogastvo! poklon
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, ja, Mamy, vrtničarji smo takorekoč tajkuni Laughing ! Se mi zdi, da tudi ti bogatiš zadnje čase Wink .
mamy

Nedavno je nekdo na forumu napisal nekako tako: ime mi je... in sem odvisen od vrtnic... Se moram kar podpisati pod ta zapis...:-D
Se dobro, da smo iznajdljive sorte, da bogatimo na najbolj varcen način, kajne.:-D
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Melona a je pri vas drugačen letni čas kot pri nas Very Happy .Naše lepotice nas resnično osrečujejo skoraj celo leto Smile_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Ni kaj, če ne drugače, so pa lepe s šipki.

Čez tole vreme se res nič ne pritožujem. Danes smo jedli motovilec. Nabran zunaj na vrtu, nič pokrit. Se je tisti tvoj zasejal, Cinija. Enkraten je. Tudi kanasta še pride na vrsto, če ne bo kakšna bolj resna slana.
Uporabniški avatar
Melona

Se učim, da me bodo tolažile, ko na vrtu ne bo več njihovih cvetov.

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ma ti si od gajsta_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Pozabila si, da jih boš imela tudi pozimi... saj veš mogoče tiste male v posodich, v dnevni sobi ali kjerkoli že. Very Happy_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
mamy

Ena rožica je pri meni Embarassed , priznam, na kvačkane cvetke se nisem nikoli spomnila.
Uporabniški avatar
Melona

Mamy, če bi se dva dni prej naučila narediti vrtnico ...
Odgovori