Tule sem našla nekaj predlogov za zavese. Niso povsod vrtnice, pa ponekod prežive barve, samo za idejo. Šele zdaj vidim, koliko lepih stvari se da narediti.
Ha,ha,ha, tole je že kar smešno.... Podobne zgodbe, podobne želje, podobne pridne roke. Mislim, da bomo vrtničarke kmalu odprle novo ,,zimsko,,temo:ročna dela z motivi vrtnic.... Ampak kmalu se leto obrne in....sonce nas bo zvabilo spet med naše prave vrtnice, je tako tudi prav. Lepe trenutke ob ustvarjanju...
Figula, Plamenka, brskam menda v desetih jezikih, nekje se mi bo že ustavilo oko .
Orhy, brez skrbi, moji sejančki so še vedno na prvem mestu. Tudi najmlajši so videti prav fit in so deležni iste ljubezni kot pred kvačko .
Hvala, Novalis . Bog ne daj, da kdo zaide v najino spalnico. Trenutno je bolj podobna šivalnici ali čemu. Križci, volna, preja, blago, šivalni stroj, kvačke in igle ... Še dobro, da je mož velik, da ga ne morem založiti . Imaš kaj z vrtnicami narejenega?
Aja, Melona,si mislila moje izdelke.... Ja, sem naredila zavese za svakinjo, upam, da se bo videlo: ,Za sebe pa en prt, bolj cvetlični, malo manj izrazite vrtnice: Ostale so pristale na kapah, a jih žal nisem slikala...
Mamamija kaj vse znate! Same mojstrice! Kar pripopajte še kaj gor. Sedaj je še čas za take reči, za razna ročna dela. Kmalu bo drugače, saj na vrsto pridejo semena čilijev, paprik in paradižnikov. Pa lep pozdrav vsem cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...