Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zanimive akcijske ponudbe

Odgovori
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Kdor ima tolk, bi ga lahko odletel iskat v matično domovino..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Če mi zrihtaš karto do azije za 60 evrov še tebi častim eno karto in odletim takoj jutri._________________Iščem zanimive sadne vrste...
dejan84

Odgovor Napisal/-a dejan84 »

jah durian ima verjetno par 10kg, zato taka cena predvidevam?

cene ličija so se mal butaste v tem trenutku, jaz to nakupujem, ko pride od nekje 3-4€ na kilo v kaksnem Hoferju/Lidlu.

no vsaj upamo lahko, da bodo v Merkatorju razumeli, da ljudi zanima tak tip sadja in zaceli malce vec uvazati (predvsem cel Agrokor), da bi cene padle vsaj za pol na vecino tropskih stvari, ki so pac nenormalno drage v tem trenutku
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Durijan je tako drag ker ga morajo pripeljati z letalom, ne pa ker ima par 10kg Rolling Eyes_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Zakaj ga morajo ptipeljati z letalom?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
dejan84

Odgovor Napisal/-a dejan84 »

Daniel R je napisal/a:
Durijan je tako drag ker ga morajo pripeljati z letalom, ne pa ker ima par 10kg Rolling Eyes

mas 100% prav, zamesal sem Durian in Jackfruit
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

V lokalnem tuš supermarketu so imeli vedno na oddelku sadja posebno košaro z eksotiko,zraven pa katalog z opisom tega sadja. Cene niso bile nič posebnega ampak ni bilo interesa s strani strank in so mogli večino stran zmetati in tako tega nimajo več :( mercator je pa itak vedno bil poseben s svojimi cenami, tudi,če dajo -40, imajo ponavadi še vedno enake cene kot drugi brez teh akcij ampak glavno,da narod navali.
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Pri nas niso imeli nič. Je kdo videl po koliko so čajote?
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

V celem Prekmurju niso imeli za pol košare te ponudbe
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Robert, hiperji so imeli/imajo to ponudbo. Pri vas je samo v Murski, če se ne motim.

Dajmar, imeli so gladke čajote, šele ko sem prišla domov, sem se spomnila, da bi pa eno za seme res lahko vzela, da bi delala družbo bodičastim Rolling Eyes . Bom mogoče šla še v tretji Lj hiper in pogledam, koliko je cena Smile
Odgovori