Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Sreče vsem in zdravja v letu 2016.
Melona, pravilno si naredila, da nisi uporabila škarij - zagotovo bi v vazi takoj ovenele...je pa neverjetno,konec decembra smo...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Po kimastoplodnem šipku, ki je zacvetel 17. aprila, se je kot vsako leto od sortnih prvi opogumil Ormiston Roy.

Slana, toča, sodra, sneg in veter, ki so lomastili zadnji teden, so uničili precej popkov, polomili nekaj najnežnejših poganjkov in Gabriellu Noyellu odlomili več kot meter dolgo vejo. Polna je bila popkov. Zdaj so vrtnice že očiščene in kolikor toliko urejene in upam, da se čimprej obrastejo.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepo je videti tak cvet po zimi. Pri meni ni še nobenega. Škoda odlomljenih vej s popki, pa upajmo, da nam bo zdaj narava bolj naklonjena.
Mila23

Odgovor Napisal/-a Mila23 »

Tale sodra in sneg sta bila pa res prava nebodigatreba, s tem vremenom je vedno ena težava, al je presuho, al je premokro, al ni snega takrat ko bi moral al je pa takrat ko ga res nihče ne rabi. Še dobro, da se vrtnice obrastejo in prenesejo veliko.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Že??? Shocked Super
Uporabniški avatar
Melona

Na Louisu XIV je lani pozno jeseni nastal en popek, ki se ni mogel razcveteti in je prezimil zaprt. Začuda ni odpadel. Zdaj se je prebudil ves krmežljav in ne vem, če se bo uspel prav razcveteti. En tak revček je videti.

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Melona nekam zgodaj se je začelo pri tebi.Ja lepo tudi moje se zadnje dni kar odpirajo.Počasi prihaja naš čas Very Happy_________________LP
E.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Melona, meni se pa zdi, da se je tale cvet malo našobil - kot da bi ti hotel poslati poljubček Razz
Uporabniški avatar
Melona

Geisha, vse j v popkih, cvetki pa šele prvi. Tale Louisov še ne šteje za pravega, je od lani.

Figula, vidiš, samo prav je treba pogledati. Grem jutri pogledat, če bo še tako prijazen Wink .
Uporabniški avatar
Melona

Popoldne sem si med sajenjem fižola ravnala križ tako, da sem pogledovala k vrtnicam. Posledica; šele pravkar sem že skoraj v temi posadila k še eni prekli.

OR se bliža svoji najlepši podobi.

Cecile Brunner, cl. je v popkih.

Mutabilis je razprla prvi cvet.

Louis XIV pa počasi spoznava, da življenje ni pravljica.
Odgovori