Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PSI-domači ljubljenci

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kakšni fotogenični lepotički, obe! Ena bolj simpatična od druge.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

To je fant, pa en je, samo različno pozira Smile 3 leta je star.
vrtnarka

Odgovor Napisal/-a vrtnarka »

Psi so res najboljši prijatelji.
Naš Runo -naše veselje.
_________________živi življenje
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Kakšni mačoti, vsem je očitno "sekirca padla v med". Very Happy_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ajga, da neb kdo mislu, da ta mal ne znamo resn zgledat, ajga! Če te tele šape dobejo, s ga nasrku, ajga!

nimam pojma

Odgovor Napisal/-a nimam pojma »

Pozdravljeni, jaz sem pa Kara.K mojim sem prišla iz loze, tako namreč pravijo belokranjci gozdu.Kdo me je pustil tam ne vem, sem se pa že nekaj dni potikala po vasi in pravijo, da sem kradla hrano drugim psom.Ko je v vas prišla Šefica, sem šla pa v varni razdalji kar za njo, saj me ni spodila kot drugi.Sem bila lačna kot pes, pa je moral Možak na pumpo po pasjo hrano.Ko sem zmazala prvo rundo, sem dobila še in sem zmazala prav vse.Potem pa prava katastrofa, sem pobruhala celo teraso, ampak kriva je Šefica, ker malim kužkom se ne da naenkrat toliko hrane,kajne.Sem bila pa še vedno na razdalji, nisem hotela da se mi kdo preveč približa.
Pa je prišla noč,zavetje sem našla pod stopnicami, ampak je bila stiska vseeno prehuda, je bilo hladno in lilo je kot iz škafa.Ampak glej čudo, vrata so ostala priprta!Sem smuknila noter, na brisačo,suho in tako toploooo.Še zdaj jo obožujem.In tako sem preživela na razdalji še en dan in potem se nisem več tako zelo bala.
Ko so bili prazniki mimo, so me dali v škatlo, pa še v večjo škatlo, tako ki se sama premika, pa hajd na veterino.Po poti sem zlezla iz škatle in se od žive groze podriskala,še sreča, da so bili sedeži prekriti s staro rjuho.Sem pa bila nazaj grede kar mirna saj mi pripasjem dohtarju ni bilo hudega, čeprav so me čipirali in cepili, pa še tabletko sem dobila.So rekli da sem sicer polna bolh in klopov in glist in da imam v ušesih garje, drugače pa da sem čisto zdrava, še vročine nisem dobila v tistem mrazu.
In potem, po nekaj dneh, selitev v veliko mesto.Strah in groza!Hrup in miljon vonjav, pa sto psov na vsak meter!Toda ni bilo pomoči.So rekli, da se moram socializirati in zato biti čimveč v družbi drugih štirinožcev.Sem našla svoje prijateljčke, se še srečujemo in sem bila kar zadovoljna.
Sedaj sem že odrasla, enkrat spomladi bom stara pet let, pa bi še vedno bila kdaj rada taglavna, pa ne morem bit, pravi Možak, da je pri nas taglavna Šefica.
Sem pa vesela, da Šefica takrat ni dobila svojega pasemskega šnavcerja, tistega srednjega, poper in sol se mu reče,ker je bilo mladičkov premalo, Šefica pa zadnja v vrsti.Sem vedela,da bom jaz kar prava zanjo.
Sicer pa pravi Šefica, da takega psa kot sem jaz, ne moreš kupiti, tak ti je usojen!
_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kaj bolj ljubkega bi res težko izbrala sama!

Koliko približno je bila kepica stara, ko ste jo dobili? So tista ušeca na robu prve fotografije od mucka?
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Nimam pojma, srčno dejane katerega ga je lepo prebrat. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
nimam pojma

Odgovor Napisal/-a nimam pojma »

Muha, točno niso vedeli niti veterinarji, ker je bila bolj boga in domnevajo, da je mogoče malo zaostala v rasti, njeno starost pa so ocenili med 3 in 5 mesecev.
Ušeska so muckova, tudi je bil en tak revček, sem ga spravila v red,
potem ga je pa avto povozil.Sta bila s Karo zelo navezana.Bom mogoče kakšen dan prilepila slikce še od drugih muc, ki so bile pri nas na "košti", so zelo zanimive._________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Takšne živali so najlepša družba!
Odgovori