Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Vile za prezračevanje zemlje
Izvirne ideje, pa lepo je pogledati, kako delujejo. Edino tiste "vile" z luknjicami, skozi katere gre zemlja, se mi zdi kar težko izvleči iz zbite zemlje, ki jih rahlja. Verjetno je tu že bolj potrebna večja moč._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
juglans je napisal/a: |
Drugače je pa tudi ta možakar produktiven. (in simpatično poseben) |
Podobna reč, ampak spodaj na 4 roglje, je dosegljiva v Leclercu za kake 8 evrov, se mi zdi, zelo uporabno.
metuljc je napisal/a: |
Podobna reč, ampak spodaj na 4 roglje, je dosegljiva v Leclercu za kake 8 evrov, se mi zdi, zelo uporabno. |
Tale reč iz Eleclerca, res da je poceni, a je takole končala. Rabljeno tretje leto. Morda kdo ve, se to splača popravljat, zvarit ali kako drugače?
Sem pa šla vseeno v eleclerc po novo, saj je zelo uporabno, prišla pa domov z drugo kakovostnejšo in nekako bolj prijazno. Ne rabiš toliko delat z močjo in rokami, pomagaš si z nogo, saj lahko stopiš gor in potem z boki obračaš.
takole zgleda le barva je druga.
-
Aye-Aye je napisal/a: | ||
Tale reč iz Eleclerca, res da je poceni, a je takole končala. Rabljeno tretje leto. Morda kdo ve, se to splača popravljat, zvarit ali kako drugače? Sem pa šla vseeno v eleclerc po novo, saj je zelo uporabno, prišla pa domov z drugo kakovostnejšo in nekako bolj prijazno. Ne rabiš toliko delat z močjo in rokami, pomagaš si z nogo, saj lahko stopiš gor in potem z boki obračaš. takole zgleda le barva je druga. |
Oooo ... tole je res uporabno. Upam, da nova služi še bolje in dlje. Jaz ne vem kje sem jo kupila. Ampak v Eleclercu prav gotovo ne. Imam jo pa že skoraj 20 let. Pravzaprav uporabljam samo to in pa grablje na začetku sezone. Pa kopuljico za med rožami ali zasipanje. Sosed si jo je pa naredil kar sam, ker je nikjer ni bilo za kupit.
Ojla
Splača se. Jaz sem videla to zadevo pri Metuljc in bila navdušena. Ona mi je to reč nabavila in sem zlodja kar kmalu uničila. (pravijo, da kar primem v roke, uničim, celo kramp sem že zlomila štil, pa lopate). Za mal dnarja, mal muske, pravijo. Ampak, ker jaz za eno lepo ne vržem nič stran, sem prosila sestrinega moža in mi je zadevo porihtal. Tiste vilčke spodaj pod krogcem je malo bolj zašvasal, došvasal še malo večji krog in na tega pa nov štil, ki ima bolj debelo steno.
Upam, da me razumeš, ne znam ravno razumljivo razlagat.
Sedaj je nemogoče, da zlomim. Je pa zelo praktična zadeva. V priliki ga bom pa prosila, da mi naredi tiste široke vile na dva štila. Tule sem tudi videla.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Splača se. Jaz sem videla to zadevo pri Metuljc in bila navdušena. Ona mi je to reč nabavila in sem zlodja kar kmalu uničila. (pravijo, da kar primem v roke, uničim, celo kramp sem že zlomila štil, pa lopate). Za mal dnarja, mal muske, pravijo. Ampak, ker jaz za eno lepo ne vržem nič stran, sem prosila sestrinega moža in mi je zadevo porihtal. Tiste vilčke spodaj pod krogcem je malo bolj zašvasal, došvasal še malo večji krog in na tega pa nov štil, ki ima bolj debelo steno.
Upam, da me razumeš, ne znam ravno razumljivo razlagat.
Sedaj je nemogoče, da zlomim. Je pa zelo praktična zadeva. V priliki ga bom pa prosila, da mi naredi tiste široke vile na dva štila. Tule sem tudi videla.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Cinija, meni oce vedno pravi, da, ko orodje unicis, ti ni treba vec delat.😜
Tudi jaz sem ze polomila kaksen stil. Ponavadi, ko sem presajala kaksno grmovnico. Imamo ilovico in jaz se cela obesim na stharco. Pa je stil zlomljen. Ampak k sreci imam doma mojstra, ki vse to popravi.
Pri nakupu pa gledam iz kaksne kovine je, ker nekatero orodje je, kot iz putra.
Tudi jaz sem ze polomila kaksen stil. Ponavadi, ko sem presajala kaksno grmovnico. Imamo ilovico in jaz se cela obesim na stharco. Pa je stil zlomljen. Ampak k sreci imam doma mojstra, ki vse to popravi.
Pri nakupu pa gledam iz kaksne kovine je, ker nekatero orodje je, kot iz putra.