Čili 2016
-
-
-
Zakaj bi se mučil s svežim brutalnim čilijem, če pa lahko uživaš v drugih, bolj prijetnih sortah?
Carolina ipd so po mojem mnenju primerni le za omake ali mletje, vsakršna drugačna konzumacija pa je mučenje samega sebe. Če že hočeš napenjati mišice, bo za zajtrk po mojem mnenju popolnoma dovolj kak frišen Habanero.
Sicer pa dokler s svojim početjem ne moreš vplivati na druge, lahko počneš kar želiš...

Carolina ipd so po mojem mnenju primerni le za omake ali mletje, vsakršna drugačna konzumacija pa je mučenje samega sebe. Če že hočeš napenjati mišice, bo za zajtrk po mojem mnenju popolnoma dovolj kak frišen Habanero.
Sicer pa dokler s svojim početjem ne moreš vplivati na druge, lahko počneš kar želiš...

-
Spiridon je napisal/a: |
Katere šotne tablete pa uporabljate? Lani sem sejal v Windhagerjeve "Torfquelltabs", a so se mi izkatale za kriminalne. Vzniklost je bila manj kot 50% ![]() |
Neke s kokosovimi vlakni, ampak samo za prvo rundo (za 10 semen). Meni tudi slabo uspevajo v njih, zato nima smisla, da mečem dragocena semena stran. Zemlja se veliko bolj obnese, tudi če je bolj zamudno s pripravo lončkov.
-