VANDA

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Bravo, Zana! V svoji karieri gojenja orhidej sem imela dve Vandi. Obe sta storili bridki konec, ker jim nisem mogla/znala zagotoviti dovolj veliko zračno vlago Embarassed_________________naredimo svet lepši
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Uuuu, kdaj pa majo to v Arboretumu? Letni čas me zanima...
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Ponavadi tam nekje septembra - oktobra. Ko je konec razstave orhidej. Je treba spremljat malo na njihovi spletni strani, ker jo včasih zaradi toplega tudi vremena podaljšujejo._________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

V našem Merkurju (Nova Gorica) so po dolgem času dobili prekrasne vande. Je pa cena kar zasoljena, tam nekje 36 evrov.
Dada

Odgovor Napisal/-a Dada »

vau takšnih modrih pa lepih še nisem videla,mogoče mi letos uspe prit na razstavo orhidej,pa upam,da si tam lahko kaj nabavim, Very Happy ČUDOVITE Surprised
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Dada, na razstavi se jih ne da kupiti, vsaj v Volčjem potoku ne. Po razstavi jih šele prodajo. Na razstavo si jih pojdi ogledat in rezervirat ;)_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

V našem Merkurju so sedaj vande odcvetele in so znižane tudi do 50%. Moja prva je šla z mano domov Razz
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

V Kaliji so dnevi orhidej, tudi Vande ;)
Odgovori