Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Napoved, ki se utegne zgoditi

crtj-admin
Site Admin

Napoved, ki se utegne zgoditi

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Pozdravljeni

Zasledil sem intervju z Marto Marijo Serdar.

Nekateri izseki so mi silno zanimivi. Morda bo še komu od vas.

http://svet24.si/clanek/zanimivosti/verjamem/5373aef1a113e/nove-napovedi-duhovne-astrologinje-marte-marije-serdar

Prijetno popotovanje še naprej. Very Happy
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Nekaj od naštetega slutim, nekatere stvari kar jasno kaže sama empirika, kakšna se mi pa tudi ne zdi prav verjetna. Kakorkoli obrnem, sem se prezgodaj rodila, da ne rečem, da sem prestara Wink .
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

V letu 2016 bodo ljudje vzeli sedanjost v svoje roke, postali bodo sami svoji napovedovalci prihodnosti! ;)
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

... zuf, potem pa pride svizec, ane .... Laughing Laughing

Namesto da bi se masa kolektivnega razuma v 21. stoletju expanzijsko večala, gre strmo nazaj v svojo pra obliko (lizard brain) prvinskih nagonov z dodano pretkano sovražnostjo do vsega kar leze in gre "okoli mojega!! prostora".

brrrr, me kar zmrazi Crying or Very sad Crying or Very sad
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

O tem sem čital že lani, ko še ni bilo te velike begunske krize in zdaj se je pokazala prava vrednost EU, ki je ustanovljena samo za to ,da hrani milijon birokratov, od katerih jih zelo malo ve zakaj prejema tako visoke plače.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

zuf je napisal/a:
V letu 2016 bodo ljudje vzeli sedanjost v svoje roke, postali bodo sami svoji napovedovalci prihodnosti! ;)

Najmanj tako sigurna napoved, kot od one gospe. Njene jasnovidnosti je le toliko, kolikor je ima dober poznavalec razmer, v tveganih napovedih pa prevečkrat kiksne.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

In še to, kar je bolj splošnih napovedi, jih tako ali tako naši možgani aplicirajo na konkretne dogodke.
elstar

Odgovor Napisal/-a elstar »

Jaz pa vem, da bo Slovenija takoj po izteku leta 2016, prvič
v svoji zgodovini vstopila v leto 2017!
Odgovori