Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Schizanthus wisetonensis - kmečka orhideja
-
- Site Admin
Schizanthus wisetonensis - kmečka orhideja
(Prenos iz arhiva)
Ja,to so letošnje sadike in so res cvetele, rada bi omenila da sem sejala seme od tiste rdeče in ene plave potem pa so bile vseh barv razen plava je bila samo ena in rdeča v dveh sortah druge so pa take barve kot se vidijo na sliki. Križat se plava in rdeča nista mogli ker sta rasli oz. cveteli 2 km narazen. Snaha je imela plavo in mi je potem dala seme da sem jaz sejala, sedaj pa je toliko barv. Semena imam in ga bo mogoče dobit.