Nekaj jih imam še,oziroma natančno 6.Tako da za eno je še oziroma lahko dam 3:3 če vama je ok. Naslov pa na zs _________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/
Muha hvala, lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Najlepša hvala za prijaznost (še od lani sem tvoj dolžnik ), sem se že dogovorila z eno drugo prijazno gospo .lp, Marija_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Tudi letos ni razočaral. Medtem ko se na nekaterih drugih sortah kažejo vplivi nenadnih toplotnih sprememb (mačja očesa, ne povsem dozorela ramena, pegasta ali napokana ramena, slabša obloženost s plodovi, večina je prenehala rasti in cveteti) je Goldlfisch tak kot vedno: bogat, zdravi, zreli plodovi, košata rast in cvetenje, ki se ne nehata in ne nehata.
Ravno danes sem pobral še pet plodov, ne čisto zrelih, v dnevu, dveh, na toplem pa bodo OK. V primerjavi z ostalimi sortami (razen parih) se res lepo drži in še vedno lepo počasi dozoreva. In to zunaj, v rastlinjaku bi verjetno užival kot muha na ...... _________________mfranc