Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Trenutno cveti...

crtj-admin
Site Admin

Trenutno cveti...

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Kaj vam/nam trenutno cveti? Sigurno imate kaj doma, no, dajmo še orhideje malo razširit Wink

Tokrat le ta, ki lepo diši in napolni celo sobo z rahlim vonjem, kaj drugega pa v nekaj mesecih Razz .(Phalaenopsisov ne bom slikal, so preveč navadni, heheh).
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Meni trenutno še vedno cveti, a ne več toliko kot na sliki. Po lanskem cvetenju stebel nisem porezal, ker so ostala zelena, pa je nastalo iz njih letos to cvetno čudo.

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Včeraj po dolgem času kupila dve novi orhideji. Ena je verjetno hibrid zygopetaluma, druga miltonija. Drugače mi cveti en phal, še vsaj pet pa je nastavilo popke. Moram kaj poslikati, ker res pogrešam temo orhidej.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Pri nas Miltonije ne delajo dobro, listi so čisto harmonikasti, potem peclji ne poženejo vredu in je to to... Pa tudi sicer zelo nevitalne...

Trenutno pa cveti Coelogyne fimbriata, kupljena ene 3, 4 leta nazaj na razstavi orhidej v Ljubljani. Precej nezahtevna, vendar pa nerodne rasti (vsako leto mladi poganjki poženejo precej stran od zrelih bulb, tako da hitro gledajo čez navadne lončke, pa korenine potem tam v zraku visijo in ni preveč fajn, ker se mi zdi, da potem ne more tako dobro rasti. Ampak zacvetijo pa... Če kdo želi, lahko kdaj kakšno odrežem...

Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Pri nas doma cveti tale...

... in še tale.

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Obe sta lepi; prva ima ošpice, druga pa nek grb v sredini Wink . Ampak bistvo je, kakšne nore fotke delaš, Robertino! Prav profi so, saj vem, da smo ti že povedali, pa še enkrat: vsa čast!
Robertino

Me veseli, da so še komu všeč moje fotografije.
Hvala. Wink
Robertino

Spet cveti.

Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Res nore fotke, Robertino! klanjam se

Smem vprasat, kaj za en fotoaparat imas? Se zacenjam razgledovat za novim Wink
Odgovori