Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaktusi - fotografije
-
- Site Admin
Kaktusi - fotografije
(Prenos iz arhiva)
Zelo pazim, sem se pa že enkrat vsedel na ta velikega ˝trobentarja˝, a hvalabogu le na eno bodico . Sem pa ugotovil, da je nabolje čimmanj gledat tele male kaktuse. Jeseni not, spomladi ven, enkrat na teden lepo zalijem, sicer pa vsake toliko malo poškilim in te tako potem kaj preseneti. Kar nekaj majhnih pač počasi raste in bodo letos ali drugo leto verjetno cveteli. Ko sem pa vsak dan podrobno gledal, se pa nikamor ni premaknilo.
greeny, jaz sem se "oddaljila" od kaktusov že kot otrok, ko sem dobila celo hlačnico zelo drobnih kaktusovih bodic, ki se jih je izredno težko osvobodit.
Najbolj nevarni se mi zdijo tisti, ki imajo drobne bodice zbrane v navzvem vidnih belih ali rumenkastih skupkih " pikah". Na takega sem se tudi jaz napičila.
Vseeno pa kaktuse zelo rada pogledam, ko tako lepo cvetijo.
Najbolj nevarni se mi zdijo tisti, ki imajo drobne bodice zbrane v navzvem vidnih belih ali rumenkastih skupkih " pikah". Na takega sem se tudi jaz napičila.
Vseeno pa kaktuse zelo rada pogledam, ko tako lepo cvetijo.
tudi naši kaktusi so pred nekaj dnevi prvo rundo odcveteli.Saj jih nemaram preveč, ker se vsako leto ob pospravljanju zasigurno enkrat nabodem. Ko pa cvetijo pa so vseeno lepi.Nekaj posebnega.
Tudi tale prezimni velikan se letos prvič pripravlja na cvetenje, ga pa je zmotilo sedaj tole hladno obdobje. Drugače pa že raste na stalnem mestu brez zaščite peto leto.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije_________________Veselo na delo !
Tudi tale prezimni velikan se letos prvič pripravlja na cvetenje, ga pa je zmotilo sedaj tole hladno obdobje. Drugače pa že raste na stalnem mestu brez zaščite peto leto.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije_________________Veselo na delo !