Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Šipek

Odgovori
JR Design

Odgovor Napisal/-a JR Design »

Pep, hvala za poslane poganjke šipka. So takoj romali v vodo, da se osvežijo. Potem pa pride saditev v lončke. Ko bodo pokazali življenje jih pa pošljem prijatelju na Primorsko.

Lep pozdrav_________________Narava je vsemogočna!
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Zanima me če obstaja rumeni šipek? Sem šel pred časom mimo enega grma na katerem so bili vsi plodovi rumeni. Zdaj pa nevem če je to normalno ali pa je z čem okužen._________________LP seba993
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bi rekla, da gre za slednje.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Morda si jih pa ravno v rumeni stopnji zorenja našel? Boš videl naslednjič, ko boš šel mimo, če bodo še rumeni.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

V tem je pa problem ker se ne spomnem kjer sem ga videl. Embarassed
Bo treba mal po spominu prebrskat. Vem pa da je bil povsot drugje že rdeč._________________LP seba993
igorrogi

Odgovor Napisal/-a igorrogi »

Danes sem opazil pri japonskem šipku kar nekaj porjavelih listov, je možno to od zmrzali?
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Hej!

Kako se razmnožuje šipek? Zdaj se mi je en šipek dosti razrastel, da ga lahko razmnožim.

LP_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

A ima kdo doma Rosa rugoso? Tako imenovani japonski šipek in bi lahko odstopil kak poganjek?_________________Iščem zanimive sadne vrste...
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Na EKO vrtu v MB ga je dosti, pošli naslov, pa da probamo poslat.

LP
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Daniel R je napisal/a:
A ima kdo doma Rosa rugoso? Tako imenovani japonski šipek in bi lahko odstopil kak poganjek?

Ne vem koliko ti to pomaga:vendar jaz sem lani sadiko vzela kar pri naši Ireni,ki se ukvarja tudi z vrtnicami.
Dobila sem dve zelo lepi in zdravi sadiki._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori