Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Koruza - Zea mays
Tole je ostalo od prejšnje sezone za seme:
Edino muči me, ker je modra koruza neznane sorte in ne vem če so med sortami črne koruze tolikšne razlike, da bi potem nabavil še kakšno drugo sorto. Kolegu sem jo obljubil, ker bo iz nje pripravljal neko pijačo in nebi rad prišel v to situacijo, kjer zanjga ne bom imel primerne koruze na koncu leta._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Edino muči me, ker je modra koruza neznane sorte in ne vem če so med sortami črne koruze tolikšne razlike, da bi potem nabavil še kakšno drugo sorto. Kolegu sem jo obljubil, ker bo iz nje pripravljal neko pijačo in nebi rad prišel v to situacijo, kjer zanjga ne bom imel primerne koruze na koncu leta._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Muha, če jih lahko pogrešaš, bi jih z veseljem. Hvala. Si ta zrna uspela sama pridelati ali so še tista, ki smo jih takrat od popotnika dobili? Meni je sedem sadik naredilo dva štoka, ampak zrna niso dozorela.
Sem brala pri nekaterih črnih koruzah, da začnejo dobro delati šele, ko svetli del dneva ni več daljši od 12 ur. Ampak one bi dvanajsturni dan menda imele potem do decembra .
Sem brala pri nekaterih črnih koruzah, da začnejo dobro delati šele, ko svetli del dneva ni več daljši od 12 ur. Ampak one bi dvanajsturni dan menda imele potem do decembra .
Melona je napisal/a: |
Se mi zdi, da pridem na kafe. Če mi ne bo uspelo, te bom pa potem prosila za pošiljanje po pošti, prav? |
Zmenjeno.
Orhy, mogoče bi pomagalo potrgati tiste mlajše, pa naj se formirajo zgoraj ali spodaj. Je čudna tale koruza, res se spodaj kakšni pojavijo kasneje. Mislim pa, da je največ na tem, kar omenja Melona, da rabijo krajši dan. Ampak takrat pri nas zmanjka toplote. Meni je letos izredno zgodaj cvetela, potem se je pa vse ustavilo. Zadnji storži so se formirali, ko so bili "križi" že čisto suhi. Seveda so ostali prazni.