Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zip in ostale vrečke

notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Super nakup Muha.
Jaz sicer vzamem tule pri nas v skladišču in je brez poštnine.

Sem pa decembra vzela malo večje kar v Ikei in je tudi ugodna cena in dobra kvaliteta.
Velikokrat se namreč zgodi da se ravno pri zadrgi ob večkratni uporabi hitro strga._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Paket je že odprt, me je dostavljalec skoraj zbudil ob 7. uri zjutraj. Med drugim sem naročila tudi vrečke za čez gajbice, ker je sicer kar težko dobiti primerno dimezijo. Prav bodo prišle za sadje, zelenjavo in spomladanske setve v gajbice. Very Happy
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Muha lahko prosim nekaj besed opisa vrečk za gajbice?
Sem našpičila ušesa ob tej ponudbi - me bega, ker sta samo 2 dimenziji zapisani. Je to v roli ali so narezane? Debeline folije še nisem raziskala - je bolj tanka ali dovolj čvrsta da zdrži 1 leto rasti?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Naročila sem tele: 97 x 70 x 0,03 / 10 . = dolžina 97 cm, širina 70 cm, debelina 0,03 , 10 komadov v paketu.
So v roli, odrolati je treba 97 cm, širina je zložena. Potem motoviliš z rokami, dokler ne najdeš odprtine, je na daljši stranici, tam, kjer je ponavadi ni Rolling Eyes . Komot sem jo poveznila čez leseno gajbico s 15 kg jabolk do tal in je bila še na ohlapno. Cela gajbica bi šla not. Debelina je pa na videz taka, kot pri gospodinjskih vrečkah. Eno leto bi mislim morala zdržat, gotovo pa ni UV obstojna.

In mimogrede: kupila sem tudi vrečke za sendviče, take luštne "kuvertice" ,ki se samolepilno zaprejo. Čisto za afnarijo in da se ne bo treba matrat s folijo za zavijanje živil . Drugi se morate pri semenih nazaj držat, jaz pa pri gospodinjskem priboru Embarassed Embarassed .
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Super, hvala. Mrožek mi pridno nosi gajbice in sem že načrtovala, kako naj jih oblečem. S tem jih bo najbolj enostavno Smile.

ps
zelo lepo in enostavno se gajbice oblečejo.
"Odvečna" višina folije bo najprej speta na vrhu in bo služila kot topla greda, kasneje jo bom zavihala navzdol.
notranjka

Nekaj sem urejala semena paradižnika in mi je ostalo precej zip vrečk.

Vrečke so rabljene,različnih velikosti in kakšna zna biti tudi popisana,vendar še vedno uporabna za nadaljno uporabo.

Če bi kdo želel naj javi naslov.Pošiljam po 50 kom skupaj,seveda jih podarim._________________~~~~****~~~~****~~~~
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Notranjka, lahko jih nekaj doniraš za Gartlc škatlo s semeni, imamo precej majhnih, malo večjih pa ne. Recimo, od velikosti pol do cele vrečke semeni, tiste, običajne, male bi prišle prav.
Če boš za, je najbolje, da jih dobi muha direktno, trenutno ona operira s semeni.
notranjka

metuljc je napisal/a:
Notranjka, lahko jih nekaj doniraš za Gartlc škatlo s semeni, imamo precej majhnih, malo večjih pa ne. Recimo, od velikosti pol do cele vrečke semeni, tiste, običajne, male bi prišle prav.
Če boš za, je najbolje, da jih dobi muha direktno, trenutno ona operira s semeni.

Seveda,pošljem._________________~~~~****~~~~****~~~~
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Notranjka: tvoja pošiljka je pravkar prispela. Kako domiselno si zmanjšala preveliko kuverto Exclamation Idea
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

muha je napisal/a:
Notranjka: tvoja pošiljka je pravkar prispela. Kako domiselno si zmanjšala preveliko kuverto Exclamation Idea

Lahko pokažeš rešitev, muha?
Odgovori