Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
KOKOŠI
metuljc je napisal/a: |
Juglans, jabolčni sok načeloma nima alkohola. če je res sok. |
Heh, saj veš kako je to.
Človek govori (piše) eno, misli pa drugo.
Jabolčnik sem imel v mislih.
---------
Drugače pa moj kurnik čisto po polžje napreduje proti naprej.
Sedaj konstruiram spalni del.
Za oblogo sten sem (bom) montiral kar ultrales 4mm. Nekaj sem ga že uporabljal in izkušnje so načeloma uredu, razen če ga moči dež. Upam, da se v notranjosti ne bo nabirala kondenzirana vlaga. --> predviden zračnik
V skrajnem primeru ga bom pač zamenjal za kakšno tanjšo vezano ploščo ali kaj podobnega.
Ker še nimam kur, mi je za prvo testiranje služil kandidat, ki bi kdaj pa kdaj tudi rabil kaj podobnega. (8 mesečni falot)
Skratka, podvozje bo potrebno malce dvigniti, teža se počasi nabira, po palcu sem se ...
Kurnik napreduje, dež počasi pojenjuje.
Datum me ža rahlo priganja, saj že konec meseca dobim kokoši.
Sprva je projekt deloval dokaj enostaven in hitro izvedljiv, a se je kasneje izkazalo rahlo drugače.
Tudi teža se je pridno nabirala, vendar me je "slepo" testiranje nekoliko pomirilo.
Stanje na današnji dan, .... in nekaj predhodnih situacij.
Torej, namontirati bo še potrebno zapiralca za vrata, lojtro za v kurnik, pa mrežo in kritino (poliester valovitka). In še vrata za v kletko, .... pa najbrž še kaj. Spodaj, poleg gnezda za jajca bo še pladenj za pesek. (je že narejen)
In še nekaj kiksov .....
... pa še utrinek tekom ....
No, pa še krmilnik in napajalnik sta potrebna.
Datum me ža rahlo priganja, saj že konec meseca dobim kokoši.
Sprva je projekt deloval dokaj enostaven in hitro izvedljiv, a se je kasneje izkazalo rahlo drugače.
Tudi teža se je pridno nabirala, vendar me je "slepo" testiranje nekoliko pomirilo.
Stanje na današnji dan, .... in nekaj predhodnih situacij.
Torej, namontirati bo še potrebno zapiralca za vrata, lojtro za v kurnik, pa mrežo in kritino (poliester valovitka). In še vrata za v kletko, .... pa najbrž še kaj. Spodaj, poleg gnezda za jajca bo še pladenj za pesek. (je že narejen)
In še nekaj kiksov .....
... pa še utrinek tekom ....
No, pa še krmilnik in napajalnik sta potrebna.