Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
So tudi po 5 in 10 kg, tako, da omejitev (še) ni, bi rekla. Še zame računaj 1/2 kg, prosim.
Pa res, pišejo da tudi 750 kg - do toliko najbrž ne bomo prišli . Jaz sem gledala v spletno trgovino, tam je največje pakiranje 3 kg.
Ampak, če prav razumem tole Tabelo, bo mojih 1/5 kg zadostovalo komaj za 4 paradižnike (višina rastline čez 60 cm) Ga boste uporabljali le pri pikiranju, ali pri končni saditvi?
Ampak, če prav razumem tole Tabelo, bo mojih 1/5 kg zadostovalo komaj za 4 paradižnike (višina rastline čez 60 cm) Ga boste uporabljali le pri pikiranju, ali pri končni saditvi?
Ja, kar močno doziranje za zasaditev v večje lonce oz. vrt. Jaz bom zaenkrat uporabil za pikiranje v 0,5l lončke. Potem pa mogoče testno v kak 10l lonec s čilijem da vidim razliko.
PS Če boste jemali kakšno večje pakiranje lahko vzamem tudi 1kg.