Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Izlet v rožnik Na Guni

Moderator: Melona

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Doli, meni letos ni bilo dano, da pridem v tvoj raj, upam, da ga obiščem kmalu!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
DODO

Odgovor Napisal/-a DODO »

Evo še mene. Čeprav me je vrtnicni virus malo popustil, so taki izleti prepojeni z dobro energijo in paša za dušo in telo. Seveda za takim vrtom stoji tudi čudovita oseba - skromna in simpatična Doli, kateri namenjam tale verz:
NE BODI SKROMNA, ČE SI DOBRA..._________________Življenje naj bo podobno vzkliku, ne določasnemu pojasnilu.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Za skromnimi ljudmi je eno veliko srce...._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Hvala vam za tole čudovito reportažo.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Že od kar sem prvič videla slike Na Guni, se mi je zdelo, da mora biti čudovito. Vaša reportaža samo potrjuje moja predvidevanja Smile
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Sem brez besed. Kot bi me vonj dosegel skozi slike. Lahko rečem en sam velik OOOOOOOOOO...
Tole pa mora biti v živo prava fantazija. poklon_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori