Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ankin gartlc

Moderator: Melona

Odgovori
anka

Odgovor Napisal/-a anka »

Zacvetela je burbonka La Reine Victoria, težko sem jo že čakala.

Graham Thomas se pne na lok nad vhodom na vrtiček.

Tudi Crocus Rose je Austinova vrtnica.

Nazadnje urejal/a anka 07 Jun 2016 20:27; skupaj popravljeno 1 krat
anka

Še pokrovne: The Red Fairy, njena belo-roza sestrica The Fairy in Satina.

Nazadnje urejal/a anka 07 Jun 2016 20:41; skupaj popravljeno 1 krat
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Prekrasne vrtnice imaš. Jaz sem se zaljubila na prvi pogled v tvojo The Fairy.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Skoraj ni lepšega pogleda kot ko se iz smeri Črmošnjic pripelješ nad Semič in se potem v tistem "zadnjem" desnem ovinku odpre pogled na Belo Krajino.

En prav lep pozdrav pošiljam tja dol. Vodi svoj gartlc, tako kot lepa Anka kolo vodi in uživaj v cvetju vrtnic in vseh ostalih lepotah Bele Krajine.
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Čudovit gartlc Anka
poln lubezni in lepih rožic. Tudi jaz te bom prosil ko bo čas za kak potaknjenec tiste dišeče vrtnice. V zameno ti lahko dam NewYorkerja Wink
Lep dan želim Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Anka čudovit gartlc imaš. Se na vrtnicah vidi, da imaš z njim veliko veselja.

Imaš mogoče kakšno fotografijo May Queen - ramblerce. pozdrav
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Prekrasen rožni vrtiček anka. Čestitke !

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Anka, pripravila si nam čudovite slike, hvala._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
anka

Me veseli, da so vam fotografije všeč. Po pravici povedano pri meni (še) ni tako lepo, saj je zasaditev stara komaj eno leto in so rastline še majhne, ampak s pravim kotom fotografiranja in izbiro motiva se da marsikaj narediti. Če ne zadostuje, pa uši v fotošopu zbrišem :-)

tjesih, The Fairy in Satino imam posajeno na večji gredi pri cesti. Ker nimamo pločnikov, so deležne vseh izpušnih plinov, umazanije in peska, pozimi pa še soli. Upam, da bodo vseeno dobro prestajale vse hudo.

Rene, zate ena fotografija iz domačih logov.

Furman, ti kar javi, ko ti bo ustrezalo.

Silva30, May Ouinn sem dala k staremu bezgu na robu vrtu in pozabila nanjo :-) tako da nimam nobene slike. Bom šla popoldne pogledat, če je še kak cvetek. Je pa kar visoko zrasla v par mesecih ...

Orchy, meni so vsi vrtički lepi (z izjemo tistih, kjer imajo vrtnice ali kumare posajene v odsluženih gumah)!

Garden-ja, slike so lepe tudi po tvoji zaslugi, hvala.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Anka, zelo lepo! mogoče se pa kdaj najdemo, sama sem večkrat dol, bolj v Semiču Very Happy
Odgovori