Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Originalnilist: to me res zelo zanima. Pri meni nikoli ni vzklil, če sem ga sejala prezgodaj v preveč mokro in hladno zemljo. Je pa tudi zelo važna lega in vrsta prsti. V peščeni odcedni na brežini je čisto drugače, kot na ravnem v močni ilovici.
Se strinjam z muho. Meni je lani preživel in vzklil - posejan okoli novembra (se mi zdi) ob rob maminega rastlinjaka. Toplo mu sicer ni bilo, predvsem pa ni imel mokrote moje ilovice.
Pozdravljeni Letos imam pa grah prej kot lani, ni pa tako visok in poln. Nekaj strokovv moram pustit za seme, ostalo bo pa jutri zopet juhica s krompirčkom (strarim)
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...