Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni izleti, predavanja, srečanja

Moderator: Melona

Odgovori
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Strokovno srecanje Vse lepo o vrtnicah (program na spletni strani društva)
Sobota, 19.3.2016, od 10 - 17, Arboretum Volčji Potok_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

OO, izgleda zanimivo. A gre kdo?_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Nameravam iti, če ne pride kaj vmes.
1vrtnica

Tudi jaz. Very Happy_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Jaz tudi, jeee ;-)
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Me res mika, sem dobila program..a na žalost ne bo šlo,družinske obveznosti....so pa res eminentni predavatelji, upam, da bo še kakšna priložnost za kaj podobnega.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Planica, pa še Jožef - datum mi res ne gre na roko Sad
1vrtnica

hmm Rene, če primerjham Planico in vrtnice ni dosti dileme... Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Smile če bi bla na tvojem koncu bi rekla natanko tako; v tem koncu pa ima služba prednost na take dogodke
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

O sobotnem dnevu z vrtnicami v samih superlativih. Presenetila me je rez vrtnic. Doma sem že danes prijela za škarje ;-)
Odgovori