Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ko srce zaigra......
Moderator: Melona
Super Rene! Zelo me veseli, da tudi celinke pridno gojimo burbonke in se ne pustimo prestrašiti 'govoricam', da uspevajo le v toplih krajih. Toliko veselja in vonja dajejo, da se jih res splača imeti, pa čeprav morda za odtenek manj bohotne kot v Primorju._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
V letošnjem poletju se vrta nisem naužila v tolikšni meri, kot bi si želela. So bili pa tisti kratki utrinki toliko bolj intenzivni. Pa teden dni dopusta me čaka v teh dneh in vreme kot kaže bo.....
Ta trenutek pa vrtnica, ki me je ob vsakem obisku navdušila. Njeno prvo leto, pa vedno je imela kakšen cvet zame. Diši sicer ne, a tega ji sploh ne štejem kot pomankljivost.
Bremer Stadtmusikanten:
cvetovi sredi poletja
in zdaj, ko so noči postale hladnejše
Ta trenutek pa vrtnica, ki me je ob vsakem obisku navdušila. Njeno prvo leto, pa vedno je imela kakšen cvet zame. Diši sicer ne, a tega ji sploh ne štejem kot pomankljivost.
Bremer Stadtmusikanten:
cvetovi sredi poletja
in zdaj, ko so noči postale hladnejše