Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ko srce zaigra......

Moderator: Melona

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Super Rene! Zelo me veseli, da tudi celinke pridno gojimo burbonke in se ne pustimo prestrašiti 'govoricam', da uspevajo le v toplih krajih. Toliko veselja in vonja dajejo, da se jih res splača imeti, pa čeprav morda za odtenek manj bohotne kot v Primorju._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepo, prelepo. Krasno uspevajo Laughing Laughing Laughing
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Rene krasne in dih jemajoče so tvoje Burbonke in Variegata.... Shocked ._________________LP
E.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Orhy dolg za daleč nazaj: mačja meta - če nimaš sporoči Wink
rene

V letošnjem poletju se vrta nisem naužila v tolikšni meri, kot bi si želela. So bili pa tisti kratki utrinki toliko bolj intenzivni. Pa teden dni dopusta me čaka v teh dneh in vreme kot kaže bo.....

Ta trenutek pa vrtnica, ki me je ob vsakem obisku navdušila. Njeno prvo leto, pa vedno je imela kakšen cvet zame. Diši sicer ne, a tega ji sploh ne štejem kot pomankljivost.

Bremer Stadtmusikanten:
cvetovi sredi poletja

in zdaj, ko so noči postale hladnejše

TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Lepa je, njen sport 'Schloss Eutin ,ni tako impozanten, vsaj moj ne, noče prav preveč sodelovati.. Wink
upam, da uživaš v tem vremenu in med svojimi lepoticami Wink
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tudi meni so zelo všeč te romantične vrtnice. Prekrasno imaš rene, in super, da si vzameš dopust, ki ga preživiš med svojimi lepoticami. Meni letos to manjka...
rene

Je tik pred durmi že nova sezona. No, vsaj za nekatere. Pri nas pa še sneg in zimsko vzdušje, pa sem malo tešila skomine s pregledovanjem lanskih fotografij in ker je v prejšnji sezoni ostal pozabljen Sad, ga zdajle dodam - Alexander Girault (bo za primerjavo vnaprej)

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Rene, čudovit je! In kako paše v tele še mrzle dni ena taka živahna fotka!
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Krasno Rene, tudi jaz imam mojega zelo rada, čeprav še ni tako razraščem kot tvoj._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori