Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2016

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

thang, prosim popravi to velikoooo cinemskop sliko čilija, saj ta za sebpj potegne tudi neskončno vrsto tvojega teksta in tudi vse naslednje tekste in se sploh ne da brati. bodi pri tem pažljiv in pri predogledu preveri kakšna je velikost. če je prevelika takoj jo popravi. hvala voda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

thag, tvojo preveliko sliko sem spremenila v link, ne gre drugače, če hočemo, da bodo strani normalno čitljive (kot piše voda)

Tista pod njim je pa v redu palec gor .
Nazadnje urejal/a muha 11 Apr 2016 14:54; skupaj popravljeno 1 krat
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

muha super punca si. hvala in lpvoda._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
thag

Odgovor Napisal/-a thag »

Hvala! se opravičujem za napako nisem pregledal preden sem objavil, oz. sem najprej objavil apačno in sem nato popravil v to. Se opravičujem. Ta druga slika ni pomota, tako izgleda vse skupaj zanekrat,
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Da ne iščem vsepovprek - kako dovzetna je Bolivian Rainbow za mešanje z drugimi sortami? Sama po sebi ima drugačne "gene" a ne?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Zelenc je napisal/a:
Da ne iščem vsepovprek - kako dovzetna je Bolivian Rainbow za mešanje z drugimi sortami? Sama po sebi ima drugačne "gene" a ne?

Kaj misliš z drugačnimi "geni"? Dokler gre za sorte, se pač križajo med seboj, ker so iste vrste. pogoj seveda je, da cvetni prah rastline ene sorte pride na brazdo pestiča druge sorte, od tu je pot razmnoževanja odprta.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Neki me čas baše pa sem hočeš nočeš začel presajati. Vsaj v rastlinjak.

Na vrtu bom še malo poačakal. Ja gužva je kaj morem._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Bolivian Rainbow sem mislil da je iz druge družine čilijev kot npr Habanero. No ja, kakorkoli - moja mavrica že odpira svoje prve cvetove Laughing

@Pajo - odlično! Imaš res krasen prostor za vzgojo. Pridem pogledat ob prvi prliliki. lp.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Zelenc, išči na starem forumu. Mislim, da je Labia objavil tabelo bolj ali manj možnih križanj med rodovi (če je to prava beseda, metuljc?) ali gre za družine.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tema je pri nas, na Gartlcu, v podforumu Čili. Sedma po vrsti. Kar nekaj koristnih tem je v tem podforumu, samo malo je treba pogledati. Wink
Odgovori