Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2016

Moderator: Melona

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Že skoraj dva tedna čakam, katera bo prva odprla popke: Adam ali Mme Isaac P. A ju je danes prehitela Crepuscule (žal se je cvetek skril za ograjo in ga nisem uspela drugače slikati kot čez mrežo).
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Zelo lepa. Jaz komaj čakam, da mi naredi kakšen cvet New Down. Tako na hitro se mi zdni, da so si cvetovi podobni. Morda se mi pa le zdni.
lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, lepo. Pri meni je pa komaj kak popek kje.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O krasno Sončna tudi pri tebi se je začelo Very Happy ._________________LP
E.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Geisha, če bo dež in pojutrišnjem in naprej sonce, pričakujem začetek sezone v naslednjem tednu na našem koncu. Kako pa tvoje kažejo?
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ojej meni in mojim vrtnicam. Na dveh grmičkih sem opazila vršičke obložene z golaznijo-uši. Sem poštupala s pepelom. Jutri bom pa pošpricala z enim mojim pripravkom od čebule , česna in čilija.
lp ciniaj_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ma moje so tudi precej v popkih vendar ne še,da bi se odpirale.Zaenkrat kaže dobro precej se jih je dobro razraslo in pričakujem obilen razcvet Smile ja upam._________________LP
E.
thag

Odgovor Napisal/-a thag »

Se opravičujem sem narobe videlNazadnje urejal/a thag 13 Apr 2016 22:23; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Thag, lepe cvetove imaš, ampak tule objavljamo samo cvetove vrtnic.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ne morem da vam ne pokažem tega prvega cveta Pat Austin. Če rečem, da sem se ga ustrašila, tako je lep, bo to prava beseda. Poln, skoraj že meji na sport, a take cvetove včasih da Pat Austin.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori