Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ceanothus - koprivček, ceanotus
-
- Site Admin
Ceanothus - koprivček, ceanotus
(Prenos iz arhiva)
izredno lepa grmovnica velikosti do manjšega drevesca cca 2-3m. cveti aprila in maja. eni ga obrezujejo drugi pa puščajo svobodo vejam. lpvoda
_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tudi jaz mislim Melona, da je lepa tako sama, ampak ta je od sosede. mojo sem poslikala nekaj dni nazaj ko je tako pihalo, da je na sliki ostala samo modra impresija in slika ni bila za objavit. moja do sedaj ni še bila nič obrezana in je manjša (potaknjenec). v ital. revijah o vrtovih velikokrat najdem ceanotus in to več neobrezanih grmov v kombinaciji s glicinijo. istočasno cvetijo in je prekrasno. samo plavo in kakšen steber ali volta kjer se uvija glicinija in seveda zelena barva v različnih odtenkih (druga drevesa z različno strukturo listov). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)