Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Modre jagode

htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Članek o modrih GS jagodah ni resničen. Sem malo raziskal. Baje je izmišljotina ljudi, ki so širili strah o GSO. Sam sicer popolnoma nasportujem GSO, ampak sem proti temu, da bi širili laži med ljudi. Biti neuk in širiti laži ne pomaga nikomur. GSO imajo same po sebi zadosti pomanjkljivosti in dejanskih potencialnih nevarnosti, zato si ni potrebno izmišljevati stvari.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Čital sem o dodanih genih podgane, zdaj o genih ribe, kar se mi zdi nenavadno.
Pri modrem paradižniku naj bi dodali gen borovnice, kar se mi ne zdi škodljivo.
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Tamis je napisal/a:
nevem če Smile evolucija gre naprej v vse smeri Wink

Joj koliko si pa ti naiven Razz_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Bety11

Odgovor Napisal/-a Bety11 »

Meni te modre jagode niso privlačne. Imam mrzel občutek, ko jih vidim in v ustih okus po razredčilu. Če bi bila neandertalka, si jih ne bi privoščila. Odbijajoče mi delujejo ..... Twisted Evil_________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja
Odgovori