Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fižol

Odgovori
soncnica

Odgovor Napisal/-a soncnica »

Nisem iz Lj, sem iz okolice Krškega. Seveda ti pošljem kuverto, samo povej na kateri naslov.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Zoni , če tole opazi abudabi, boš ob vse cigare. bhuahahaha_________________Nazadnje urejal/a orhy 29 Apr 2016 20:07; skupaj popravljeno 1 krat
soncnica

Zoni, ja zbiram, ... dobre stvari za v lonec Laughing
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Soncnica, dobre stvari za v tvoj lonec so šle danes na pošto..._________________naredimo svet lepši
soncnica

Brbr hvala, že grejem zemljo,... dobrodošlica
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Včasih pa le imam srečo! 13. aprila sem sadila nizek fižol Dalmatin za zrnje. Zadnji teden, ko je šlo čez gredo vse od snega do toče, sem trepetala, kako bo, dolgo se mi je zdelo, da hodi ven. No, danes pa so me prvi le razveselili Cool .

brbr

Joj, Melona, tečem gledat, če je tudi pri meni kaj. Ampak mislim, da ne bo (še) nič. Sem včeraj gledala, pa še ni nič kukalo iz zemlje. Ravno tako sem 13.4. posadila nekaj nizkega za stročje..._________________naredimo svet lepši
soncnica

Brbr, fižolčki so srečno prispeli. Še enkrat hvala. Very Happy
brbr

Pri meni še ni ne duha ne sluha o kakem fižolu. sadila pa sem enega kupljenega za stročje. Kupila sem ga v Kaliji in je brez imena - piše samo, da ima zeleno ploščato stročje. Upam, da kakšen vseeno izvoli pokukat na plano.
Drugače pa sem danes sadila visoke fižole na vrtu. Uspela sem posaditi šele polovico.

Soncnica, me veseli, da naša pošta kar dobro deluje. Upam, da ti bodo dobro uspevali in prispevali veliko dobrot za v lonec Wink_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ali se dolga vigna križa z ostalimi fižoli? Gre Vigna + Phaseolus?
Odgovori